Komunikasi karo Supplier? Supplier
Zhang Mr. Zhang
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

GUANGZHOU INCODE MARKING TECHNOLOGY CO., LTD.

Babagan awake dhewe

Quality is our middle name

Babagan awake dhewe

GUANGZHOU INCODE MARKING TECHNOLOGY CO., LTD.

Teknologi Tandha Guangzhou INCODE co., Ltd. perusahaan teknologi berteknologi tinggi, sing diadegake taun 2008, kita nyedhiyakake layanan inkjet industri paling profesional lan uga macem-macem jinis peralatan menehi tandha, Contone mesin inksi CIJ, printer inkjet termal, printer laser laser, printer UV, printer Egg, conveyor sabuk, Mesin Paging lsp. Kita duwe luwih saka sepuluh taun ahli ahli teknologi teknologi percetakan, duwe pirang-pirang taun ing industri distribusi mesin tandha lan layanan pangopènan lan sawise sales, duwe keprigelan teknis lan responsif, tim profesional kelas pertama, bisa nyedhiyani macem-macem pelanggan. jinis mesin ing kabeh aspek layanan teknis profesional lan konsumsi profesional berkualitas tinggi, kanggo nyedhiyakake solusi cetak industri sing diwasa lan dipercaya. Kita uga gumantung ing "peralatan maju, bakat sing apik, teknologi sing paling apik, kualitas apik banget lan layanan sing apik" kanggo entuk kepercayaan lan dhukungan pelanggan. Perusahaan duwe spesialisasi ing mesin tandha INCODE merek dhewe. Kangge, Kita bisa nyedhiyakake dhukungan teknis kanggo model DOMINO, VIDEOJET, LINX, WILLETT, HITACHI, KGK, WIEDENBACH, IMAJE lan model liyane. Kita setya "dadi panyedhiya layanan kode inkjet industri paling profesional" adhedhasar layanan lan kualitas.

Product Showcase

Mlebu Katup Solenoid Kanthi Koil Kanggo Siri

Mlebu Katup Solenoid Kanthi Koil Kanggo Siri

Sistem sirkuit ink printer printer ngontrol komponen katup solenoid Rincian cepet Jinis Printing: Gunakake Printer Inkjet: FOR DOMINO Panggonan Asal: Guangdong, China (Mainland) Brand Jeneng: INCODE Nomer Model: INDM144 Jeneng Produk: SOLENOID VALVE 2WAY 24V3.8W TANPA Lambang Dianggo Printer: DOMINO A Printer Series...

DOMINO A Printer Series 50um Nozzle

DOMINO A Printer Series 50um Nozzle

Domino A Series Printer Ngganti Nozzle 50um Rincian cepet Jinis Printing: Gunakake Printer Inkjet: FOR DOMINO Panggonan Asal: Guangdong, China (Mainland) Brand Jeneng: INCODE Nomer Model: INDP137 Industri sing Ditrapake: Pabrikan, Toko Diposaken Mesin, Toko Jeneng Produk: 50 ASSEMBLY MICRON NOZZLE Dianggo Printer:...

Filter Pra - Kepala Kanggo Videojet

Filter Pra - Kepala Kanggo Videojet

Filter pembersih Willett asli, umume kanggo filter pelarut Domino Rincian cepet Jinis Printing: Gunakake Printer Inkjet: FOR VIDEOJET Panggonan Asal: Guangdong, China (Mainland) Brand Jeneng: INCODE Nomer Model: INVM085 Industri sing Ditrapake: Pabrik Pabrikan, Toko Diposaken Mesin, Pabrik Makanan & Minuman,...

Produk Unggulan

Hubungi Kami

Kirim Enquiry

Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan