Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Zhang Mr. Zhang
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

GUANGZHOU INCODE MARKING TECHNOLOGY CO., LTD.

Tentang Kami

Quality is our middle name

Tentang Kami

GUANGZHOU INCODE MARKING TECHNOLOGY CO., LTD.

Guangzhou INCODE nyirian téknologi nyai perusahaan berteknologi tinggi, diadegkeun dina taun 2008, kami nyayogikeun layanan inkjet industri paling profésional sareng ogé sababaraha jinis alat anu nyirian, Contohna printer inkjet CIJ, printer tinta termal, printer laser nyaring, printer UV, printer Egg, conveyor beubeur, Mesin Paging jsb. Kami ngagaduhan langkung ti sapuluh taun spesialis dina percetakan ahli téknologi percetakan, gaduh sababaraha taun industri panyebaran mesin pasar sareng jasa saatos penjualan sareng pangalaman pangropéa, gaduh penguasaan téknis sareng responsif, jasa tim kelas kelas munggaran, tiasa masihan palanggan sareng sagala rupa. jinis mesin dina sagala aspek jasa téknis profésional sareng konsumsi profésional kualitas luhur, pikeun masihan para nasabah sareng solusi percetakan industri anu dewasa sareng dipercaya. Kami ogé ngandelkeun "peralatan canggih, bakat anu saé, téknologi anu luhung, kualitas alus teuing sareng jasa anu hadé" pikeun meunang amanah sareng ngadukung nasabah. Pausahaan ngalamar dina mérek kami sorangan INOKE mesin. Samentawis éta, Urang tiasa nyayogikeun téknis pikeun DOMINO, VIDEOJET, LINX, WILLETT, HITACHI, KGK, WIEDENBACH, IMAJE sareng model sanésna. Kami komitmen kana "janten panyayagi layanan tinta industri industri anu paling profésional" dumasar kana jasa sareng kualitas.

Product Showcase

Papan Ink Terkenal Pikeun Bagian Spasi Videojet

Papan Ink Terkenal Pikeun Bagian Spasi Videojet

Papan Ink Terkenal Pikeun Bagian Spasi Videojet Rincian Gancang Jenis Percetakan: Inkjet Printer Use: FOR Videojet Tempat Asal: Guangdong, Cina (Darat) Ngaran Jinis: INCODE Nomer Modél: INVD137 Industri anu Terapkeun: Pabrik Manufaktur, Toko Perbaikan Mesin, Toko Ngaran Produk: INK INTERFACE BOARD FOR VIDEOJET 1000...

Panutup Pérak Larut Kanggo DOMINO A Series

Panutup Pérak Larut Kanggo DOMINO A Series

Panutup Pérak Larut Kanggo DOMINO A Series Rincian Gancang Jenis Percetakan: Inkjet Printer Use: FOR DOMINO Tempat Asal: Guangdong, Cina (Darat) Ngaran Jinis: INCODE Nomer Modél: INDM227 Ngaran Produk: GAMPANG-UNTUK GAMPANG ASSY DI SENSOR Dianggo Printer: DOMINO A Printer Series Pembungkusan & Pangiriman Unit...

Sensor Ink Level Pikeun DOMINO A Series

Sensor Ink Level Pikeun DOMINO A Series

Sensor Ink Level Pikeun DOMINO A Series Rincian Gancang Jenis Percetakan: Inkjet Printer Use: FOR DOMINO Tempat Asal: Guangdong, Cina (Darat) Ngaran Jinis: INCODE Nomer Modél: INDM149 Ngaran Produk: SENSOR TAMPILAN UP-UP Dianggo Printer: DOMINO A Printer Series Pembungkusan & Pangiriman Unit Ngajual: Item tunggal...

Produk Artikel

Taros Kami

Kirim surélék Panalungtikan

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk Patali